Duidelijk anders…

Hondengedrag Coaches Lunadogs
We hebben 3 lessen gevolgd van Lunadogs.

In 1e instantie had ik er weinig van niets mee omdat ik mn hele leven al honden heb gehad maar met deze hondjes hadden we de nodige problemen.

Nadat we de lessen hadden gevolgd en toegepast op de hondjes moet ik toegeven dat we veel goede resultaten hebben bereikt met Lunadogs Guus en Lucia.

Konden we voorheen niet normaal deze hondjes uitlaten gaat het nu zonder problemen.

bij deze bedankt Guus en Lucia en groeten van Henk en Dieny Heuveling


Beste Lunadogs,

In maart hadden wij een afspraak waarbij wij tips kregen voor de zindelijkheidstraining van Pluisje. Sindsdien zijn we van een lange weg gekomen. Met de tips die we toegepast hebben kan pluisje nu tot wel 5 uur zijn behoefte ophouden. plast overdag niet meer in huis, poept ook niet meer in huis. Kan s' nachts nu ook zijn behoefte wel 8 uur volhouden. We zijn hier erg blij mee. Dank jullie wel !Hallo Guus en Lucia,

Ik heb de lessen als zeer positief ervaren, goede bruikbare tips !

En indien nodig mogen we jullie ook altijd Appen en/of bellenen vragen stellen.

Dus .... TOP ervaring !!!

Groetjes, Ellen Kooij


Beste Guus en Lucia,
Wij hadden 3 sessies afgesproken om onze Olle (mini Labradoodle)van ongewenst blaffen en te enthousiast trekken aan de lijn af te helpen. In 2 sessies hebben jullie ons handvatten en vaardigheden geleerd om Olle op een andere wijze dan wij gewoon waren, aan te sturen. Omdat jullie ons leerden dat het ongewenste gedrag niet op zich staat, maar een onderdeel is van de verhouding: baas versus hond.     

Door dit gegeven toe te passen had dit op onze tweejarige Olle het door ons gewenste effect, zodanig dat de derde sessie ingevuld kon worden met algemene praat over honden en mensengedrag onder het genot van een lekker bakkie.
Met hartelijke groet, Coby en Teun van Dijk


Hier even een reactie op de privélessen die wij hebben gevolgd met onze Golden Retriever Quinty, wij hebben dit als zeer positief ervaren,

en hebben genoeg tips en handvatten gekregen om onze hond normaal uit te kunnen laten zonder ons over de hele weg te trekken.

Ze blijft nu netjes naast ons lopen en volgt de aangeleerde  instructies goed o, wij bevelen jullie dus van harte aan bij honden liefhebbers

Groetjes Jeroen, Petra en Minke


Hallo Guus en Lucia,

Zoals ik tijdens het laatste gesprek al aangegeven heb, ben ik zeer positief over Lunadogs en jullie methode.

Na afloop van de eerste les ging het lopen aan de lijn al een heel stuk beter. We blijven oefenen!

Groeten,

Danielle


Hallo Lunadogs, hier even een berichtje; Wij hebben jullie lessen als heel positief ervaren. Er was ruimte voor onze vragen, we hebben goede aanvullende handvaten gekregen waarmee we onze pup op een fijne manier kunnen opvoeden. Wat ook heel prettig voor ons was is dat de lessen thuis hebben plaatsgevonden. Hierdoor konden wij en ons hondje in onze eigen omgeving oefenen (erg handig en daarmee toegespitst op onze eigen dagelijkse praktijk) en konden we als gezin deelnemen aan de lessen om dat het thuis was. Hierdoor konden we allemaal samen leren. Erg fijn.

Bedankt voor jullie goede hulp en heel veel succes gewenst met jullie lessen!

Fam. De Brouwer


Eindelijk een Hondenschool die honden als honden benaderd…Als Guus mijn hond overneemt zie je gelijk dat mijn hond hem snapt en doet gelijk precies wat hij wilt…Dit lukte bij de andere Hondenscholen waar ik geweest ben zeer zeker niet.

Negeren werd er gezegd…Dit helpt dus niet !! .Ik heb nog veel in te halen… zucht…., we gaan ervoor. Nogmaals bedankt  !!

Groetjes Trudie.


Ik wilde even doorgeven dat ik nu na één les veel relaxter buiten rondloop !! Dus nu al super tevreden, kan alleen nog maar beter worden. Ik zie uit naar de vervolg lessen. Heel erg bedankt al.

Groetjes Ami.


Rustige en deskundige mensen. De ervaring met honden met afwijkend gedrag is heel duidelijk.

De resultaten van de training zijn tijdens de laatste les duidelijk zichtbaar geworden.

Ik zal jullie aanbevelen in mijn omgeving.

Mvg. Wim Savelkouls

- Altijd positief en vrolijk en betrokken bij de pup

- Staan open voor alles wat jij graag wilt leren, hoe jij het wilt doen

- Hebben veel kennis over de verschillende theorieën over honden opvoeden en je merkt dat zij veel ervaring hebben

- Altijd flexibel

Aysinghe de Vries


Guus en Lucia hebben ons zeer deskundig maar daarnaast ook zeer vriendelijk en plezierig geholpen bij het opvoeden van onze Labradoodle pup Puck. Wat wij zeer plezierig vonden was dat het bij ons thuis was en dat de hele familie de training kon meemaken. Mijn vrouw, onze twee dochters en ik staken meteen alles op, konden allemaal vragen wat ons bezig hield en we leerden dan ook meteen allemaal hetzelfde. Wat ook erg plezierig was, is dat de training helemaal specifiek op onze aandachtspunten en onze hond is afgestemd.  Wij hoefden zo geen onnodige tijd te besteden aan zaken die bij Puck al goed gingen. Wij konden ons volledig focussen in onze eigen omgeving op de dingen die wij Puck wilde leren of afleren. Het plezierige was dat Lucia en Guus voor alles een goede oplossing hadden en ook heel rustig uitlegde waar een probleem door kwam, en dit heel leuk vertaalde naar de oorsprong van de hond. Hierdoor is het ook duidelijk waarom je iets moet doen en blijft het goed hangen. Met veel humor, kennis, geduld voor de hond en ons werd in ruime tijd alles doorgenomen. Wij hebben onze training na 5 sessies afgesloten met een lange wandeling in ons vertrouwde bos om alle geleerde zaken in praktijk nog mee te maken. Dit ging helemaal goed. De training werd ook voor Puck met een hele leuke verassing afgesloten. Wij kunnen de training bij Lunadogs van harte aanbevelen en de eerste mensen die wij hen hebben aangeraden volgen ook al in volle tevredenheid de training    https://www.youtube.com/watch?v=oQjcgEU9yXA&feature=youtu.be

Veel groeten

Marnix


M'n kleinzoon was een beetje bang voor onze omstuimige, springerige pup.
bij binnenkomst zakt Guus meteen door z'n knieën en gaat met kleinzoon oefenen.
Na een half uurtje neemt Guus het initiatief om nog een keertje te oefenen.......
weet je het nog? zullen we nog een keertje proberen?
Kleinzoon loopt nu trots als een pauw rond en te spelen met de pup.
hij heeft zelfs een vriendje meegenomen om te laten zien hoe je kan zorgen dat de pup luistert, niet springt en niet hapt.

Kortom:
We hebben superfijne lessen gehad van Guus en Wendy.
Vriendelijk, geduldig en veel tips en trucs. Alles lekker rustig thuis in eigen tempo en met volle aandacht.
klein aandachtspuntje voor ons: blijven oefenen én consequent blijven. Hartelijk dank Jan Vermeulen en Ellen de Leeuw


ik wil jullie even heel hartelijk bedanken. Het is bijna niet niet te geloven maar ik heb echt een heel andere hond en dat al na 3 dagen.  Pip vertoont precies het juiste gedrag. We zijn zondag een heel stuk gaan wandelen en Pip heeft bij de 30 honden die we gezien hebben precies 1x geprobeerd te blaffen. Voor de rest was corrigeren niet eens meer nodig!

Ik heb er serieus over nagedacht om voor pip een ander huisje te zoeken omdat ik het wandelen echt niet leuk meer vond. Maar nu is wandelen weer fijn en ontspannen. Bedankt!!

Inge de ZwartSky is de afgelopen week flink vooruit gegaan! We hebben af en toe nog echt de strijd met hem over wie de baas is, maar hij begint het te leren. Ik (kim) ben zelf echt een stuk dominanter over Sky geworden en wat strenger. Dat was echt nodig voor hem. Nick is een stuk rustiger geworden en het uitlaten wordt nu steeds leuker. We zijn bezig met wat woorden aanleren zoals; naast en nee. Dit gaat ook al stukken beter! De riem moesten we in het begin wel echt aan wennen met het omdoen. Maar nu gaat het goed!
We hebben ook het idee dat Sky nu een stuk rustiger buiten is geworden! Hij is nu ook met ons bezig in plaats van de omgeving.

We zijn echt tevreden en merken dat we echt aan het verbeteren zijn tot een team! Wij willen jullie echt heel erg bedanken voor alle hulp!

Groetjes Kim en Nick


Dec. 2016; Hallo Guus en Lucia,

Wij hebben de puppy cursus als erg fijn ervaren. We zijn heel goed op weg geholpen. Het was erg fijn hoe ook de kinderen er bij betrokken waren. Wij hebben hele goede handvatten aangereikt gekregen. Deze waren erg leerzaam en goed toe te passen.

Noppes kent de basis al redelijk goed. Wij gaan hier verder mee aan de slag. En mochten we onverwachts ergens tegen aan lopen dan zullen wij zeker contact met jullie opnemen.

Bedankt voor alle hulp, alle handvatten en de gezelligheid.

Groetjes Nienke en ook van Kadi en Kenai. En natuurlijk een pootje van Noppes


Hallo Guus en Lucia,Hartstikke bedankt voor de goede vakkundige leuke lessen voor Tyson en ons. We hebben veel van jullie geleerd en zijn ontzettend tevreden.      

We zullen jullie absoluut aanbevelen.

Mike, Margriet en Tyson


Wij hebben 4 privé-lessen gehad met onze Duitse herder Ziva. Naast de zijlijn was ook onze Zwitserse Sennenhond Haika aanwezig. Kan alleen maar zeggen :Super!

Lunadogs neemt de tijd, draagt veel aan en bij. Komen met oplossingen en ideeën. Van een niet luisterende trekgeit is Ziva veranderd in een heerlijke vrolijke en luisterende hond.

Bedankt!!

Mvg Marjan Fierkens.


Wij hebben de privé-les van Guus heel erg fijn ervaren. Erg duidelijk en je krijgt overal antwoord op.

Geef ook makkelijke aan wijzigingen waar je veel mee kan.

Wij vonden het een hele prettige ervaring!

Heel erg bedankt nog!

Fam. De Vries


Zeer tevreden over Lunadogs… Mijn hond en ik hebben een privé les aangevraagd.
Je wordt gehoord,begrepen en krijgt goede handvatten om verder te kunnen. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn en Lunadogs aan een ieder aanraden. Gr.
Jennifer


Ik ben heel blij met Guus.
Hij weet hoe ik mijn hond Chiara weer opnieuw kan trainen om haar weer alleen thuis te kunnen laten.


Hallo, nog nooit eerder bij deze Hondenschool geweest maar de eerste ervaring is top, ben bij de vuurwerk workshop geweest en ben er zeer goed geholpen. Mijn hond was eerst zo bang als een wezel maar een half uurtje later rende hij met een balletje gewoon om de mensen heen die het vuurwerk afstaken.  Ik heb ook tips voor  thuis mee gekregen helemaal top...een dikke pluim voor jullie. Groetjes Anita


Ik was helemaal verbaasd dat na een paar tips/correcties van Guus het al goed ging.
Bijna niet te geloven zo snel als Timo het oppakte.
Ik ben dan ook heel blij dat Guus geweest is en ga met zijn adviezen aan de slag.


Cera is onze eerste puppy. en we wisten nog niet wat we moesten doen. Maar nu door de privé les weten we al veel meer. ze een hele brave pup en leert ze alles heel snel nu we privé les hebben. Het is een leuke ervaring, en als Cera jullie ziet is ze altijd blij en voor ons is het ook leuk. Guus en Lucia jullie zijn hele goeie hondentrainers.


Joyce & Rick juli 2013 We hebben de privé-les leuk en leerzaam ervaren. Guus is iemand waar je heel makkelijk mee kunt praten, en hij verteld het op een leuke manier. Sommige dingen weet je eigenlijk wel maar op het moment dat iemand het tegen je vertel, wordt je er bewust van. Aan Mickey kun je gelijk merken dat het een andere hond aan het worden is. Hij eet ineens gewoon op de grond en zelf uit zijn bak. Het lopen is een stuk rustiger, maar je moet het zelf wel blijven uitvoeren anders ga je terug in het oude.


Mijn hond was nogal dominant dat is een van de grootste redenen waarom ik voor een privé les had gekozen.
Als vrij snel werd er tijdens de les duidelijk dat ik met precieuzer commando's en consequentie meer orde kan bereiken.
Dat een vaardigde trainer trucjes en tip geeft, en ook helpt met voorbeelden, heeft me meer zekerheid gegeven en een goede start om opnieuw verder te gaan met mijn viervoeter. Bedankt,
Vriendelijke groetjes,
Amber Witte.


Hoi Guus,  ;Ik wil nog even benadrukken hoe tevreden ik ben over de privé training. Ik kon eerder absoluut niet op een gewone manier mijn Herder uitlaten zonder dat hij uitviel naar andere honden en aan de lijn trok, Dit is nu al stukken minder, wat een rust en wat geeft mij dat een energie om hier mee door te gaan omdat ik nu zie  dat het wel kan. Nogmaals super bedankt !!

Mvg. Carinne


Met mijn “probleemhond” kon ik nergens terecht, niemand wist er raad mee..behalve  Lunadogs. Wat een geweldige Hondenschool is dat !! Ik ben er super goed geholpen. Mijn hond is nu een heel stuk socialer en dat heeft weer invloed op mijzelf.... Ik kan nu weer gewoon mijn hond uitlaten zonder stress.

Ik raad iedereen aan om met zijn hond naar Lunadogs te gaan.  Heel erg bedankt.


Ik heb de privé les als prettig ervaren. Ik vond het ontzettend fijn om richtlijnen, adviezen te krijgen en deze gelijk in de praktijk te oefenen. Zo konden zowel Gaia als ik gecorrigeerd worden waar nodig.

Het heeft me in bepaalde opzichten echt wakker geschud. Ook heeft het de onzekerheid weggenomen. De kritiek die ik van mensen krijg, maakt dat ik soms niet meer weet wat ik moet geloven en hoe ik moet handelen. Nu weet ik één ding zeker. Ik luister alleen nog maar naar de enige Arnhemse DOG WHISPERER, haha!  Want dat ben je Guus!!  Heel erg bedankt.


Wij hebben nu twee lessen gehad en zijn zeer tevreden over hoe jullie met onze hond ( ons)omgaat om hem wat bij te brengen wat betreft luisteren en gehoorzamen. Wij weten dat onze hond wat problemen heeft vanwege zijn verleden maar zijn erg tevreden wat betreft jullie aanpak. Zodra het nodig is nemen wij weer contact op met jullie.


Sinds jan. 2015 hebben wij met onze bruine labrador ons gezin compleet en waren op zoek naar de juiste trainer(s) voor Nauie en voor ons zelf. Na één telefoontje met de duidelijke en enthousiaste Lucia waren wij verkocht en hebben wij gekozen voor de privé lessen van Lunadogs. We hebben nu 4 lessen gehad en hebben nu al de beste hond van de wereld, met heel veel geduld en door goed analyseren krijgen wij van Guus en Lucia geweldige veel aandacht en aanvullende kwaliteiten, simpele en bruikbare tips die direct in de praktijk gebracht worden. Lunadogs Bedankt ! Wij kunnen iedereen Lunadogs aanraden, eindelijk een Hondenschool die honden als honden behandeld en niet als mensenkinderen !!

Geertje en Marjolijn.